+ ฝากข้อความ
วันนี้เป็นวันหยุดทำการ กรุณาฝากข้อความไว้ทางไลน์ค่ะ
 

TOURNA BIG HITTER @ Silver

1,289 views
Category Tourna Strings
In Stock 16g 3/3 , 17g 12/1 
สี
ขนาด/ราคา
จำนวน  

(0)Items(s) in Cart(0)Items(s) in Cart

รายละเอียดสินค้า

Tourna Big Hitter Silver เป็น เอ็น Polyester นวตกรรมของเยอรมัน ที่นุ่มและทนทาน นี่คือเอ็นซึ่งนักเทนนิสมืออาชีพจำนวนมากใช้อยู่ ช่วยทั้ง Powerful, การ Swing ที่มีประสิทธิภาพและลูกยังคงมาลงในCourt ความทนทานเดีที่สุด เท่าที่เคยทดสอบโดย USRSA นอกเหนือจาก Keviar (ทดสอบ 5/2004)
Big hitter ยังได้ผลทดสอบเป็นอันดับที่ 1 ในเรื่องความต้านทานต่อการเคลื่อนไหวดังนั้นเอ็นของคุณจะไม่เลื่อนหรือโย้ ซึ่งเพิ่มทั้ง Power และอายุของเอ็น หากต้องการมองหาเป็นเอ็นขั้นสูงที่มีประสิทธิภาพในการ spin Silver นี้จะตอบโจทย์ให้ มีทั้งเบอร์ 16 และ 17

Tourna Big Hitter Silver is a german engineered soft and durable polyester. This is the type of string many pros are using today. Allows you to take huge, powerful swings and the ball still comes down in the court. The durability is top-notch, the best ever tested by the USRSA other than kevlar (5/2004 test). Big Hitter also tested #1 in resistence to movement, so your strings won't slide, increasing power and string life. This is an advanced string for powerful hitters, looking for a lot of spin. Silver only. 16 and 17 gauge available.

To see the Racket Sports Industry review CLICK HERE

Similar Items

ขนาด :

แสดงความคิดเห็น